IŞKINLI YUMURTA
=MALZEMELER=
1.500 gr. ışkın, 3 adet yumurta, 3 yemek kaşığı yağ, 1 çay kaşığı tuz.
=YAPILIŞI=
1.Işkınlar soyulup küçük bir şekilde doğranır.
2.Tavada eritilen yağa dökülerek yumuşayıncaya kadar pişer.
3.Arzu edilirse ezilir.
4.Pişen ışkının üzerine yumurtalar kırılır ve tuzu ilave edilir.
5.Tavanın ağzı kapatılarak pişinceye kadar ateş üzerınde kalır.
6.Ve sıcak servis yapılır.
tag : yumurta , ışkın , ışkınlı , ışkınlı yumurta ,
4 Mart 2008 Salı | Gönderen admin zaman: 13:14
Etiketler: IŞKINLI YUMURTA
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder