AVAKADOLU TAVUK

AVAKADOLU TAVUK:
4 avakado
200 gr. tavuk eti
1 kase mantar
1 kuru soğan
2 diş sarımsak
1 domates
1çay b. krema
zeytinyağı
tuz, karabiber

Üzeri için:
100 gr. kaşar peyniri
HAZIRLANIŞI:
Avakadoları ortadan ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın.
içlerini boşaltın. bir kısmını parizyen kaşıkla çıkartarak
ayırın. bir tavaya tavuk etlerini ve mantarları alarak
soğan ve sarımsakla soteleyin. içine en son domatesleri
ekleyin. avakado parçalarının içine kremayı alarak püre yapın.
boşalttığınız avakado kabuklarının içine tavuklu harcı
paylaştırın. üzerine kremalı püreyi paylaytırın. en son üzerine
kaşar peyniri rendesi ekleyin. fırında üzeri kızarana kadar
tutun. görsel olarak mükemmel değişik bir lezzet.

0 yorum: