FIRINDA ŞEHRİYELİ KUZU KOL
Tarih: 8/2/2008
FIRINDA ŞEHRİYELİ KUZU KOL:
1 kuzu kol
1 paket şehriye
1 soğan
1 çorba k. salça
2 biber
1 domates
sıvıyağ
tuz, etsuyu
HAZIRLANIŞI:
1 adet kuzu kolu tencerede pişirin.
Tencereye sıvıyağı alın.
Üzerine 1 paket şehriyeyi ilave edin.
Üzerine yemeklik kesilmiş soğanı ekelyin ve
birlikte kavurun.
Pilavı fırın kabına alın.Üzerine 1 adet kuzu kolu
yerleştirin.
Pilavın yan kısımlarına küp kesilmiş soğanı ve
domatesi ekleyin.
Üzerine etsuyu ev sıcak su ekleyin.
Fırın kabını önceden ısıtılmış 180 dercelik fırına verin.
FIRINDA ŞEHRİYELİ KUZU KOL
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder