Tarifin Adı : Rezeneli Kuzu Eti | |
Malzemeler : | |
600 gr kemiksiz kuzu sırtı 1 çay bardağı sıvıyağ 4 rezene kökü 1 su bardağı demi glace sos 2 su bardağı kırmızı şarap 4 dal taze biberiye | |
Hazırlanışı : Kırmızı şarabı tencereye alıp kısık ateşte 4 saat kaynatarak çektirin. Bütün haldeki kuzu sırtını tavada kızartın. Rezeneleri hafif haşlayıp doğrayın ve soteleyin. Rezeneyi servis tabaklarının ortasına yerleştirin. Kuzu sırtını dilimleyin ve etrafına dizin. Üzerine kırmızı şarap sos ve demi glace sos gezdirin. Taze biberiye dallarıyla süsleyip servis yapın. |
Tarifin Adı : Rezeneli Kuzu Eti
28 Aralık 2008 Pazar | Gönderen admin zaman: 10:47
Etiketler: Tarifin Adı : Rezeneli Kuzu Eti
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder